Paakin Jouluvalot syttyvät 8.1.2022

04.01.2022

Paakissa loppiaisen ajan jäälyhdyt syttyvät suurella varmuudella lauantaina 8.1.2022 klo 15 mennessä. Sääennusteet lupaavat tällä hetkellä selkeää ja kylmää säätä kyseiselle päivälle, joten lyhtyjen sytyttäminen pitäisi olla silloin mahdollista. Jos säätilanne ratkaisevasti muuttuu, siitä tiedotetaan laajasti sosiaalisessa mediassa. 

Sotkamon 375 juhlavuoden kunniaksi olemme jäädyttäneet lyhtyjä normaalin 1200 sijasta 1647 lyhtyä, joka on Sotkamon perustamisvuosi . Suunnitelmissa on myös tehdä pellolle lyhdyistä Sotkamon vaakuna, jos se vain suinkin onnistuu. Paakin kyläyhdistys myy ulkona Paakin kylätalolla makkaraa, kahvia ja pullaa, jonka lisäksi lyhtyalueen toisessa päässä on pellolla kotakahvio, sekä sen ulkopuolella mahdollisuus makkaranpaistoon. Kahviot ovat auki klo 15-21.

Paakin kylätalolla on entiseen tapaan parkkeerausmahdollisuus, jota toivomme mahdollisimman monen käyttävän ja jalkautuvan siitä pelloilla oleville moottorikelkoilla ajetuille kävelyreiteille. Sillä tavoin vältetään vaaratilanteita tiellä. Toivomme myös ihmisten ottavan koronatilanteen huomioon ja suojautuvan maskein ja turvavälein. 

 Tervetuloa!