TIETOA PAAKISTA

Paakki on noin 100 asukkaan kylä keskellä Kainuuta, pohjois-Suomessa. Asukkaina kylällä on monenikäisiä ikäihmisistä lapsiperheisiin. Asuinpaikkana Paakki sijaitsee erinomaisella paikalla, sillä täältä luonnon rauhan keskeltä matkaa Sotkamoon on vain 25km ja Kajaaniin 30km.
 

Paakin kyläyhdistys

Paakin kyläyhdistys kokoontuu säännöllisesti Paakki-talolla ja huolehtii mm. Paakki-talon lämmityksestä talven kylmimpinä kuukausina. Paakki-talolla järjestetään kansalaisopiston toimintaa, Paakin Paukkeen järjestämään kahvakuulaa sekä erilaisia tapahtumia. Sekä kyläläisillä, että muualta tulevilla on mahdollisuus vuokrata kylätaloa esimerkiksi erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Paakin Jouluvalojen aikaan Paakin kyläyhdistys pitää kahvitarjoilua Paakki-talolla. Paakki -talon vieressä sijaitsevalle urheilukentälle on mahdollista jättää autot parkkiin ja lähteä kävelemään latu-uraa pitkin jäälyhtyjen sekaan.

Paakin kyläyhdistyksen puheenjohtaja: Anne Keronen


Paakin Pauke

Seura ylläpitää kunniakkaita lentopalloperinteitään sekä järjestää kuntoliikuntaa, lasten liikuntaa ja tapahtumia. Seura myös ylläpitää Paakin valaistua latua sekä reitiltään helpompaa peltolatua. Seuran toimintapaikkana on Paakki-talo.


Paakin ladut Facebookissa: https://www.facebook.com/paakinladut/

Ota yhteyttä!

Marita Kaipainen, puheenjohtaja, p. 050 570 7778